Välkommen tillbaka!

Logga in med din mailadress som användarnamn för att göra ändringar i din prenumeration.

Logga in med Facebook
eller
Fördelar med fisk & blåmusslor i din fyrbenta väns kost
Fisk och blåmusslor är utmärkta näringskällor för hundar eftersom de är packade med en mängd viktiga näringsämnen som stödjer deras hälsa och välbefinnande. Med vår nyhet Nordic Fish har du möjlighet att inkludera dessa superingredienser i din hunds kost och garantera svansvift!

Här är 5 anledningar till varför Nordic Fish bidrar till din hunds bästa:

1. Högkvalitativa proteinkällor

Fisk och blåmusslor är rika proteinkällor, vilket är avgörande för hundars tillväxt, utveckling och allmänna hälsa. Protein hjälper till att bygga upp och reparera muskler, skelett och vävnader samt stöder ett hälsosamt immunförsvar.

2. Omega-3 och 6-fettsyror

De är också rika på omega-3 och 6-fettsyror, som kombinerade och i rätt mängd har visat sig ge ett antal olika hälsofördelar för hundar. De kan bland annat hjälpa till att stödja frisk hud och päls, minska inflammation och främja hjärthälsa.  


3. Låg fetthalt

Fisk och blåmusslor är naturligt låga i fett, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för hundar som är benägna att gå upp i vikt eller har känsliga magar.


4. Vitaminer och mineraler

De har även gott om viktiga vitaminer och mineraler, såsom vitamin D, vitamin B12, järn och zink, som stödjer en sund benutveckling, immunförsvar och allmänt välbefinnande.


5. Lättsmält

Dessa goda proteinkällor är lättsmälta, vilket gör att hundar lätt och snabbt kan ta upp deras näring. Detta gör fisk och blåmusslor till ett utmärkt alternativ för hundar med matsmältningsproblem eller känsliga magar.


6. Bra smak

Hundar älskar smaken av fisk och blåmusslor vilket gör att Nordic Fish kan bli en favorit även hos de mest kräsna hundarna. Genom att använda högkvalitativa ingredienser och ett utsökt recept är vi övertygade om att vårt nya hundfoder kommer att hjälpa till att hålla hundarna glada och friska i många år framöver.

Handla Nordic Fish här:
https://furryfamily.com/sv/nordicfish 


Glöm inte!

Trots alla otroliga fördelar är det värt att notera att vissa hundar kan ha en allergi eller känslighet mot fisk eller andra skaldjur. Om du misstänker att din hund kan vara känslig för fisk eller musslor är det viktigt att du pratar med din veterinär innan du inkluderar dessa superingredienser i din hunds kost. Tänk även på att hundar inte ska få i sig rå fisk och skaldjur då det kan innehålla skadliga bakterier och parasiter som kan göra hundar sjuka.

Blogginlägg från Furry Family

Vi som bloggar här

Furry Family's veterinär Giulia Li Donni har arbetat som veterinär i över 10 år. Hon driver idag egen veterinärklinik på Östermalm i Stockholm. Kicki Fellstenius är hundpsykolog, hundägarecoach och hundinstruktör. Kicki är också grundare av Glada Jyckar där du kan gå valpkurser, lydnadskurser, kantarellsökskurs mm.