Välkommen tillbaka!

Logga in med din mailadress som användarnamn för att göra ändringar i din prenumeration.

Logga in med Facebook
eller
Laxolja – en naturlig hälsokälla för din hund
Vår naturliga laxolja är rik på essentiella fettsyror med högt Omega-3 innehåll, vilket hjälper till att ge din fyrbenta vän en glansigare päls, mjukare hud och friskare trampdynor. Den kan även lindra ledproblem samt bidrar till hjärtats normala funktion och blodcirkulation. Förutom alla dessa hälsofördelar ökar vår laxolja aptiten och ger din hund en ännu bättre smakupplevelse. Detta gör den till ett utmärkt val för den kräsna hunden.


Varför använda laxolja till din hund?

Laxolja har länge varit ett populärt kosttillskott att ge till sin hund, då den har massor med bra hälsofördelar. Däremot är det viktigt att först se över sin hunds kost så att hunden får i sig ett nyttigt och välbalanserat foder. Skulle hunden av någon anledning ändå inte få i sig tillräckligt med Omega 3 och 6 i sin mat, ser du ofta snabbt en förändring i just pälsen när du kompletterar med laxolja. Den blir ofta mjukare och blankare när du börjar ge hunden laxolja.

Hälsofördelarna med laxolja är:
  • - Glansigare och mjukare päls
  • - Det stärker hundens hudbarriär och kan motverka torr hud
  • - Den boostar immunförsvaret
  • - Stödjer ledfunktionen
  • - Bidrar till hjärtats normala funktion
  • - Hjälper blodcirkulationen
  • - Ger ökad aptit, särskilt hos kräsna hundar 


För vilka hundar passar laxolja?

Precis som för oss människor så ska hundar äta en välbalanserad kost med ett foder som täcker alla hundens behov. Däremot kan man ibland behöva tillskott, rådfråga gärna med din veterinär.

Passar extra bra för
  • Den äldre hunden: Laxolja kan hjälpa stela leder och förbättra rörligheten.
  • Hund med risk för allergi i hud och päls: Laxolja smörjer och kan förebygga allergi i huden.
  • Den kräsne hunden: Laxoljan är en riktig smakförstärkare och kan göra så din hund hittar tillbaka till aptiten igen.
  • Under vintern: När hundarnas immunförsvar kan vara nedsatt och de generellt sätt är lite känsligare.


Kan jag ge laxolja till min valp?

Omega 3 och dess fettsyror är viktigt för hjärnans tillväxt under valpens utveckling och är därför ett bra kosttillskott att ge även tillvalpar. När vi stärker hjärnans utveckling så bidrar det till många positiva effekter för valpen så som till exempel lättare inlärning. Dock har alla valpar olika behov, så vi rekommenderar alltid att först rådfråga din veterinär och se till att hunden får en balanserad kost.


Hur ger jag laxoljan till min hund?

Spraya vår laxolja Tasty Salmon Oil enkelt på hundens foder vid servering. Har du en kräsen hund kommer detta öka hundens aptit då oljan är en riktigt smakförstärkare!
Se rekommenderad daglig dos på furryfamily.com eller bakom flaskan.

Öka aptiten med några spray! Vår laxolja är skonsamt kallpressad utan kemikalier och lösningsmedel.
Oljan är också fri från spannmål, gluten och GMO - ett säkert och naturligt val för din hund vilket varmt rekommenderas av vår veterinär Giulia Li Donni.

Blogginlägg från Furry Family

Vi som bloggar här

Furry Family's veterinär Giulia Li Donni har arbetat som veterinär i över 10 år. Hon driver idag egen veterinärklinik på Östermalm i Stockholm. Kicki Fellstenius är hundpsykolog, hundägarecoach och hundinstruktör. Kicki är också grundare av Glada Jyckar där du kan gå valpkurser, lydnadskurser, kantarellsökskurs mm.